Tähista olulisi hetki!

2020. aasta on toonud kaasa ebakindlust ning paljud meist on pidanud olema nädalaid kodus nelja seina vahel. Inimesed on aga sotsiaalsed olendid, kes vajavad enda ümber seltskonda. Kuigi sel suvel ei saa me nautida suurüritusi, siis seda enam peaksime võtma aega oma lähedaste jaoks. Ära unusta tähistamast olulisi hetki!

Mõnus pidu mere ääres mändide all.

Tulenevalt olukorrast on mitmed suuremad sündmused lükatud edasi, mistõttu on meil vabanenud juunikuus mitmeid “kuumi” kuupäevi. Kuigi sadade osalejatega üritusi ei ole veel mõistlik kõigi tervise huvides korraldada, siis just nüüd on õige aeg tähistada olulisi sündmusi oma lähedastega.

Olgu selleks siis lõpetamine, sünnipäev, abiellumine või muu sündmus, mis vajab tähistamist.

Korralda üks mõnus aiapidu või grilliõhtu looduses ning meie hoolitseme elegantse peavarju eest, kus saab nautida toredat seltskonda ning seda ilmaolusid kartmata.

Broneeri juunis Comfy S või M suuruses purjetelk -40% soodsamalt!

Comfy S suuruses telk on 10-meetrise diameetriga ring, mille keskel on üks täispuidust tala. S telgi suurus on 67 m² ning see sobilik umbes 20–30 inimesega üritusele, olenevalt sisustuse paigutusest ja ürituse iseloomust.

peotelk

Comfy M suuruses telgi keskel on kaks täispuidust tala ning selle mõõtmed on 10×15 meetrit. M telgi suurus on 126 m² ning see on sobilik umbes 30–50 külalisega üritusele, olenevalt sisustuse paigutusest ja ürituse iseloomust.

NB! Kampaania “Tähista olulisi hetki!” kehtib ainult 2020. aasta juunikuu broneeringutele!

Saada päring!