fbpx

Comfy Events – ainulaadse peotelgi rent Eestis

Kas põranda rent on vajalik?

Kas põranda rent on tingimata vajalik? Kui palju põranda paigaldus maksab? Millise põranda peaksin valima? Neid küsimusi esitatakse meile tihti ning seetõttu proovime sellesse “põrandamüsteeriumisse” natuke selgust tuua.

Põranda rent

Põranda vajalikkus

Peotelgi alla ei ole ilmtingimata vaja põrandat paigaldada, kui maapind on tasane ning kui peo stiiliga sobib külalistel kanda ka madalaid jalanõusid. Hooldatud muru sobib purjeriidest telgiga ideaalselt kokku.

Mõnel juhul on siiski põranda rent vajalik, näiteks juhul, kui peo stiil on rangelt pidulik ja naisterahvad soovivad kindlasti kanda kõrgeid kingi. Kui eelarve on kitsam, saab paigaldada põranda ka ainult tantsuplatsile. Samuti võib põrandarent olla vajalik, kui maapind on pehmem ning võib olla oht muutuda poriseks.

Purjeriidest elegantne telk pulma
Vineerpõrand on küll hinna poolest kallim, kuid on stabiilsem kui plastikpõrand. Foto: Timo Arbeiter
Peotelgi rent

Erinevad valikud

Kõige levinumad valikud põranda rentimisel on plastikpõrand ja vineerpõrand. Plastikpõranda eeliseks on mõnevõrra soodsam hind, kuid seda tüüpi põrandat saab paigaldada ainult väga tasasele maapinnale. Kuna plastikpõrand koosneb väiksematest detailidest, jääb see mõnevõrra ebastabiilsem kui vineerpõrand. Mõlemale põrandatüübile saab paigaldada ka peo stiiliga sobiva vaipkatte, mis muudab telgi põranda oluliselt hubasemaks.

Ainulaande peotelk pulma
Vaip muudab telgimiljöö hubasemaks. Foto: Sandra Palm
PlastikpõrandVineerpõrandMurupõrand
EbastabiilsemStabiilsemStabiilne
Plastiku välimus
võib jääda häirima
Välimuselt
esteetilisem
Hooldatud muru
sobib purjetelgiga
Saab paigaldada ainult
väga tasasele maapinnale
Saab paigaldada maapinnale,
kus on üksikud ebatasasused
Sobib ainult tasane maapind
Mõlema põranda puhul sobib
viimistluseks väga hästi vaipkate
Tantsualaks soovitame pori vältimiseks tantsupõrandat
Põranda rent
Põranda rent peotelki
Kuldseks keskteeks põranda valimisel on tantsupõrand. Foto: Timo Arbeiter

Loodame, et said nüüd natuke selgust põrandate osas. Meie ise paraku põrandarenti ei paku, kuid kui soovid seda peotelgi alla kindlasti saada, siis aitavad selles osas meie partnerid.
NB! Me ei saa garanteerida ühegi väljatoodud hinna puhul selle kehtivust hetkeseisuga, sest põrandapakkujad jätavad endale õiguse hindu muuta.

Peotelgi rent

Looduslik põrand

Comfy peotelki saab paigaldada väga erinevatesse kohtadesse, alates maakodust kuni mererannani. Võibolla meeldiks sulle hoopis rannaliival paljajalu või koduaias värskelt niidetud murul mõnd tähtsündmust pidada. Sel juhul pakub loodus ise just sobiva põranda!

Kui Sul tekkis küsimusi, siis kirjuta meile!