fbpx

Comfy Events – ainulaadse peotelgi rent Eestis

4 tüütut probleemi, mis võivad rikkuda õuepeo

Pikad suvised õhtud on ideaalsed õuepeo korraldamiseks. Pole vahet, kas tähistamist väärib sünnipäev, kooli lõpetamine või lihtsalt see, et head sõbrad on lõpuks kokku saanud. Kuigi meeldejääva peo olulisim komponent on hea seltskond, siis selleks, et ka kõik pidulised end mugavalt tunneksid, oleks vaja teha mõned ettevalmistused. Tuleme sulle appi ja jagame nutikaid nippe mõnusa õuepeo korraldamiseks.

Peotelk

Jahedad õhtud

Isegi, kui ilm päeval meenutab pigem troopikat kui tüüpilist Eesti kehva suusailma, siis sumedad suveööd võivad minna üsna jahedaks. Eriti võib hakata õhtuti jahe neil peolistel, kes on eelnevalt veetnud terve päeva kuuma päikese käes. Külmatunne on aga tõeline tujurikkuja. Soodsam variant on panna peokohta mõned pleedid ja kasvõi vanaema kootud villased sokid. Mõnevõrra mõjusam on rentida aga õhtuks soojuskiirgur. Erinevaid lahendusi pakutakse mitmeid – alates infrapuna kiirguritest ja lõpetades gaasisoojenditega. Lisaks eelnevale aitab külmatunde vastu aga muidugi energiline tants, mis paneb ka kõige suuremal külmavaresel vere keema!

Tants peotelgis
Meeleolukas muusika ja tants on abiks jahenduse vastu. Foto: Sandra Palm. Deko: Egerta.ee
peotelk

Ootamatu vihmasabin

Ilmaennustajad annavad endast küll parima, kuid teinekord tundub, et kohvipaksu pealt saaks ka täpsemad prognoosid. Eriti keerukas on just pikaajaliste prognoosidega – kes ütleb jaanipäeval täpselt, missugune ilm on augustis? Peamiseks üllatajaks suveõhtutel võib olla kerge vihmasabin, kuid mõnusat õhtut võib rikkuda ka jahe põhjatuul. Samuti võib päevasel ajal toimuva õuepeo puhul häirida melu lõõmav ja kuum päike. Kõige selle eest kaitseb hästi just purjetelk, millele saab vajadusel paigaldada ka läbipaistvad seinad. Võrreldes tavaliste peotelkidega näeb purjetelk välja lummavalt ilus ning selle materjal laseb naturaalsel päikesevalgusel ka telki sisse kumada. Unusta laadatelgid ja pimedad peoruumid ning naudi suvepidu ainulaadses purjetelgis!

Peotelk Kukruse Polaarmõisas
Vajadusel saab purjetelgile paigaldada ka läbipaistvaid seinad. Foto: Kerli Sosi
Peotelk

Tüütud putukad

Kui kätte on jõudnud esimesed tõeliselt mõnusad suveõhtud, siis nagu kiuste ilmuvad justkui eikusagilt välja igasugused tüütud putukad. Kui sääsehooaeg hakkab pärast jaanipäeva vaikselt läbi saama, siis suve teises pooles peame hakkama saama parmudega.

Erinevaid viise nendega võitlemiseks on mitmeid. Kes eelistab looduslikke variante, siis soovitame proovida eeterlikke õlisid, nagu lavendli-, sidrunheina- või teepuuõli. Kui soovid end varustada moodsamate võitlusvahenditega, siis anna võimalus sääsepeletajatele või -püünistele, millest võimsamad tõrjuvad sääski lausa mitme kilomeetri raadiuses. Samuti aitab õuepeol putukaid peletada eelnevalt mainitud energiline tants ja ka muul viisil liikumine, näiteks lõbusaid seltskonnamänge mängides.

peotelk

Mustad käed

Kätepesust on saanud õigustatult uus rahvasport. Mida aga teha siis, kui lähim kraanikauss on peotelgist mitmesaja meetri kaugusel? Lihtne – sea üles kätepesujaam! Võid selle rentida, osta või ehitada ise. Kogu vahvaid ideid internetist ning pane oma loovus tööle.

Kätepesujaam õuepeole
Kätepesujaam on praktiline lahendus, kui lähedal pole kraanikaussi. Foto: Everyday Party Magazine
Peotelk

Loodan, et said mõne kasuliku nipi kõrva taha panna ning sinu õuepidu saab olema tõeliselt murevaba ja mõnus! Kui soovid purjetelgi kohta rohkem infot või selle mõneks ürituseks broneerida, siis kirjuta meile, klikkides allolevale lingile. Saame aidata sind ka korraldusliku poolega, leides sobivad teised teenusepakkujad või pakkudes välja tõeliselt kihvte peoideid.