fbpx

Comfy Events – ainulaadse peotelgi rent Eestis

Telgirent, peotelk, telgi paigaldus, peotelk firmapeole, telk asfaldil

Mida peaksid teadma peotelgi paigaldusest?

Planeerides pulma, sünnipäeva, firmapidu või muud vabaõhuüritust, on muutlikke ilmaolustid arvestades ideaalne lahendus rentida peotelk. Et kõik sujuks plaanipäraselt, tuleks enne peotelgi rentimist olla kursis mitmete tingimustega. Loe allolevaid tähelepanekuid, mida peaksid telgi jaoks peokohta valides silmas pidama.

peotelgi rent

Maapind


Kuigi ideaalne variant on maapinna ebatasasusi põrandaga ühtlustada, võib see eelarvesse mitte mahtuda. Siiski on võimalus lasta põrand paigaldada vaid tantsuplatsile. Telgi paigalduseks on soovitatav valida juba alguses piisavalt sile ja tasane maapind, kuhu turvaliselt mööblit paigaldada.

Põrandate valikul tuleb arvesse võtta mitmeid olulisi aspekte.
Plastikpõrand on lihtsalt paigaldatav ja soodsam, sobides siledale pinnasele
– Vineerpõrand on tugev ja sobib igasugusele pinnasele
Kunstmuru sobib nii olemasolevale murule, kruusa- ning kõvakattega pinnasele. See tagab hea väljanägemise ning vihma korral ei pea pori pärast muret tundma.
– Peotelgi põrandate katmine vaibaga katmine aitab luua esteetilisema õhkkonna.

Meie peotelk sobib suurepäraselt ka liivasele mererannale, pakkudes imelist võimalust nautida kaunist merevaadet luues unikaalse atmosfääri üritusele. Olles teadlikud, et liivane pinnas võib paigaldusele veidi lisaaega võtta, tasub meeles pidada, et see ei ole takistus, vaid pigem võimalus luua erakordne ja meeldejääv kogemus kõigile osalejatele. Nii et ärge kartke proovida midagi uut ja luua maagiat liivarannal!

Võimalus on paigaldada telk ka asfaldile, kuid siis tuleks arvestada paigaldamisel lisa-ajakulu ja -tasuga. Samuti tuleb ajavaru võtta juhul, kui pinnas on väga kivine (näiteks Põhja-Eestis). 

peotelgi rent

Piisavalt suur maa-ala

Kindlasti tuleks lisaks silmaga hindamisele väljavalitud plats ka üle mõõta. Vaata allolevalt pildilt olenevalt soovitud telgi suurusest vajaminevad maa-ala suurust! Kui soovid telki rentida, siis saada meile väljavalitud maa-alast võimaluse korral pildid. 

PS! Roosaga on tähistatud küll telgi alla jääv ala, kuid arvestama peab ka vaiadega, mis ulatuvad telgi katuse alt välja (tähistatud heleda tooniga).

peotelgi rent

Puud ja põõsad

Kuigi taimed iseenesest on dekooriks peokohas, siis tuleks veenduda, et ükski puu ega põõsas ei jääks paigaldatava peotelgi maa-alasse. Muidugi võib ümbruskonnas olla nii ilutaimi kui ka suuri puid, kuid viimaste puhul tuleks jälgida, et telgi paigaldatavas maa-alas oleksid oksad kõrgemal kui 6 meetrit.

peotelgi rent

Tehniline võimekus

Enamasti vajab elektrit bänd, aga seda on vaja ka näiteks lisavalgustuse jaoks. Seega, kui kohapeal elektrikasutamise võimalus puudub, siis tuleks uurida generaatorite võimalusi.

Oleneb taaskord asukohast, kuid kui kohapeal puudub võimalus kasutada tualette, siis tuleks tellida välikäimlad. Tegelikult saab ka neid vajadusel dekoratsioonidega esteetilisemaks muuta.  

Õhtuhämaruses loob valgusdekoor telgi ümber romantilise atmosfääri
peotelgi rent

Asukoht ja maaomaniku luba

Olgu Sinu valitud peokohaks mõni romantiline mõisapark, mõnus maakoht või mereäärne liivarand, tuleks veenduda, et meie kaubik pääseks peokohale ligi. Piisavalt heas korras tee on oluline ka külaliste transpordiks. 

Kindlasti tuleks peotelgi paigaldamine läbi rääkida maa omanikuga ning veenduda, et  soovitud platsi maa all ei oleks pinna lähedal trasse või muid kommunaale ning et tegemist ei oleks kaitse- või keelualaga!