fbpx

Comfy Events – ainulaadse peotelgi rent Eestis

Laedekoratsioonid, mis löövad sind pahviks

Iga pruut unistab, et tema pulmapeo atmosfäär oleks eriline ja romantiline. Seda aitavad hästi luua erinevad dekoratsioonid, nagu lilleseaded, valgusketid ja laternad. Juba mõnede elementide lisamine peokohta aitavad lihtsasti luua pulmalikult elegantse õhkkonna. Kui sinu sooviks on aga tõeliselt eriline, vau-efekti tekitav pulmapaik, siis efektsed laedekoratsioonid aitavad seda saavutada. Kui sa pole veel laedekoratsioonidest kuulnud, siis pärast selle postituse lugemist armud neisse kindlasti samamoodi nagu meiegi.

Laedekoratsioonide tegemiseks on tohutult erinevaid loovaid lahendusi. Kasutada saab mitmesuguseid materjale, alates lilledest ja taimedest kuni kangasteni välja. Vastavalt pulma üldisele stiilile aitab erinevaid ideid leida kindlasti ka sinu florist või dekoraator. Ilma pikema jututa tutvustame teile oma lemmikuid laedekoratsioone, mis on loodud purjetelki.

peotelk

Imeline kooslus laternatest ja rohelusest

Laedekoratsioonid purjetelgis
Florist: Sigrid @Globeflower. Dekoraator: Relika @DreamDay Stuudio. Fotod: @photobyrelika

Boheemlaslike laternate ja roheliste taimede kooslus annab heledates ja külmades toonides kujunduslahendusele juurde palju hubasust. Roheliste taimede kasutamine dekoratsioonidena on muutunud järjest populaarsemaks, sest lisavad atmosfäärile värskust ja looduslikku hõngu. Rohelusest pakatavad laedekoratsioonid võivad olla tehtud kas kodumaistest taimedest või siis hoopis millestki eksootilisemast, nagu eukalüptist või palmilehtedest.

Peotelk

Minimalistlikud valged laternad

Laedekoratsioonid purjetelgis
Fotod: Jodi Miller Photography

Laedekoratsioonid ei pea olema tehtud ainult lilledest ja taimedest. Pildil hõljuvad valged tekstuursed pallid mõjuvad küllalt lihtsa kujunduslahenduse juures justkui täpp i-tähe peal. Sarnase lahendusena võib kasutada ka valgeid paberlaternaid (ehk n-ö hiina laternaid).

peotelk

Rohelusest pakatavad hõljuvad seaded

Laedekoratsioonid purjetelgis
Foto: Irene Yap

Need peamiselt rohelistest taimedest tehtud seaded aitavad hästi tuua esile purjetelgi kõrge, ligi kuuemeetrise lae. Purjetelgi täispuidust postid on hea võimalus erinevate laedekoratsioonide kinnitamiseks. Pakume selleks ka spetsiaalseid kinnitusi, kuhu külge saab panna rippuma valgusketid, trossid, kangad või muu laedekoratsioonide ehitamiseks vajaliku.

Peotelk

Värvilised vimplid

Laedekoratsioonid purjetelgis
Fotod: Siobhan Beales Photography

Taaskord on selle pulma kujunduslahendus tagasihoidlik ja traditsiooniliselt heledates toonides. Küll aga lisavad värvilised erinevate mustritega vimplid kontrasti ja natuke isegi lõbusust. Vimplid haakuvad väga hästi ka kõrgete lauaseadetega, kus värvi lisavad erkpunased roosid.

peotelk

Veidi metsikud hõljuvad seaded

Laedekoratsioonid purjetelgis
Fotod: Ben Wigglesworth Photography

Kas pole mitte tõeliselt efektne ja külluslik laedekoratsioon! Need hõljuvad seaded on kokku pandud väga vabas vormis ning sobivad hästi kokku üldise rustikaalse stiiliga. Nagu näha, võivad laedekoratsioonid asendada väga hästi kõrgeid lauaseadeid, mis muidu võiksid külaliste vaatevälja häirida. Kitsama laua puhul aitab seesugune laedekoratsioon ka lauaruumi kokku hoida!

Peotelk

Elegantne kooslus kangastest, lühtritest ja rohelusest

Laedekoratsioonid purjetelgis
Foto: Shannen Natasha

Viimane kujunduslahendus on äärmiselt luksuslik. Muidu küllalt traditsioonilistele kujunduselementidele lisab looduslikku hingamist laua kohal hõljuv roheline taimelagi. Lopsakat rohelust tasakaalustavad elegantsed lühtrid ja justkui lendlevana mõjuvad kangad.

peotelk

Kuna meie peotelk on minimalistlik ja vähenõudlik, siis saab sellesse luua mistahes stiilis kujunduslahenduse. Olgu sinu sooviks glamuurne, rustikaalne, romantiline või hoopis mõni muus stiilis pulmapidu, siis tea, et kõik on võimalik. Soovi korral aitame leida sulle dekoraatori ja/või floristi, kes sinu unistuse aitab ellu viia.