fbpx

Telgipulm!? 5 põhjust, miks pidada elu tähtsündmust just telgi all

Telgipulm on eriline, sest vähesed tulevad selle idee peale. Samas on Eestis nii palju looduskauneid kohti, kasvõi Sinu enda maakodu, kus oma unistuste päeva võiks pidada.

peotelk

Kaitseb muutlike ilmaolude eest

Eestimaa suvi mängib vahetevahel vingerpussi ja teinekord võib isegi juhtuda, et juulikuus lumi on maas. Õnneks saame siiski enamasti nautida sooja päikeselist ilma, kuid arvestada tuleks ka vihmasabinaga. Sellisel juhul pakub just peotelk peavarju ning ei pea muretsema, et naiste meik valgub laiali või meeste soeng ei jää püsima. Jahedate tuuleiilide eest pakuvad kaitset telgile paigaldatavad seinad. Teinekord võib aga päike olla lõõmavalt kuum ning siis on hea telgi all varjus olla ja ei pea kartma päikesepistet.

telgipulm

Pidu värske õhu käes

Umbne ruum muudab inimesed uniseks ning langetab peomeeleolu. Värske õhk vastupidiselt aga teeb meele erksaks ja jala kergeks. Telgi all saab korraldada romantilise tseremoonia või lõbusa pulmapeo koos kõikide tegevustega alates traditsioonilistest pulmamängudest kuni tantsimiseni bändi saatel hommikutundideni.

telgipulm

Valgusküllane miljöö

Enamasti kutsutakse pulma imelisi hetki jäädvustama foto- ja videograafid. Kes vähegi midagi nendest valdkondadest kuulnud on, teab, et naturaalne valgus on jäädvustamiseks parim. Pimedates siseruumides tekivad inimeste näole koledad varjud, tarvis on kasutada välklampe ning pildid või video võivad jääda sünged. Purjeriie laseb päeval päikesevalgusel telki sisse kumada ning õhtuhämaruses luua valgusdekooril telgi ümber romantilise atmosfääri.

telgipulm

Pulmad looduse keskel

Eesti loodus pakub iseenesest juba maalilisi peokohti – olgu selleks siis hingelähedane maakoht Lõuna-Eestis, järvevaatega mäenõlv Otepääl või romantiline mõisapark Sangastes. Kui looduse ilule lisada maitsekalt dekoreeritud telk, siis tekib idülliline peopaik, mis muudab iga tähtsündmuse unustamatuks.

sünnipäev mere ääres
Purjetelgi saab paigaldada kasvõi mereranda.
telgipulm

Telgipulm on eriline

Purjeriidest telke Eestis ega mujal Põhja-Euroopas ei ole. Populaarsust on nad kogunud peamiselt USA-s ja Inglismaal. Kui Sa ei soovi pidada oma elu tähtsamat päeva samas kohas,  kus mõni sõber või tuttav seda juba teinud on, siis on telk just ideaalne lahendus. Purjetelgi saab üles panna mistahes looduskaunisse paika, oluline on vaid tasane maapind.